PDA

View Full Version : Lowongan Kerja Dosen Poliwangi



yo2k
02-12-2011, 11:20 AM
Dibutuhkan Lulusan S1/S2 Teknik Mesin, Teknik Sipil, Teknik Informatika atau Ilmu Komputer.

Lamaran ditujukan langsung ke Kampus Poliwangi Labanasem Rogojampi Banyuwangi (Bagian Kepegawaian).

Paling lambat, minggu depan (18 Pebruari 2011). Lebih detil biso kontak isun yah (lewat PM byaen)

masnawie
02-12-2011, 11:36 AM
Byek.... sayange isun iki hing duwe pengalaman dyadi dosen yah kang.

kadung bagian ringkes" komputer digu hing ono tah...

rachmat
02-15-2011, 10:28 AM
lek mage kuliah smester 8 oleh milu ngelamar mas ?

isun duwe keahlian seng lumayan ndk TI

bento
02-15-2011, 11:24 AM
wih... aku malah gak ngerti :))

larjas
02-15-2011, 06:47 PM
isoen oleh ngelamar lek... :laros_ngayal:

yo2k
02-16-2011, 11:36 AM
Byek.... sayange isun iki hing duwe pengalaman dyadi dosen yah kang.

kadung bagian ringkes" komputer digu hing ono tah...

:salaman: podho kadung digu kang nawi


lek mage kuliah smester 8 oleh milu ngelamar mas ?
aju kelendi munine sertipikate kang ?? :confused:

isun duwe keahlian seng lumayan ndk TI


wih... aku malah gak ngerti :))

ono hang ngandani man agus ... jarene butuh dosen digu


isoen oleh ngelamar lek... :laros_ngayal:

ngadung memenuhi kriteria lsg byaen wih

rachmat
02-16-2011, 03:06 PM
munine sertifikat sedang melakukan kuliah..sertifikat gawe dhewe...

heng oleh tha kang ?:|

yo2k
02-16-2011, 03:30 PM
munine sertifikat sedang melakukan kuliah..sertifikat gawe dhewe...

heng oleh tha kang ?:|

ikau arane asdos nawi yuh :confused:
isun wedine nawi ditakoni yah, wisuda tahun berapa ?? :salaman:

Tono
02-18-2011, 03:15 PM
heng ono kerjoan maneng ta kang..iki kanggo lare wadon 2...dung ono kabari isun yo kang....hub To view links or images in this forum your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. byaen matur nuwon kang sebelume':cool:

yo2k
02-18-2011, 03:18 PM
heng ono kerjoan maneng ta kang..iki kanggo lare wadon 2...dung ono kabari isun yo kang....hub To view links or images in this forum your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. byaen matur nuwon kang sebelume':cool:

dipantau byaen kang, biyasane ambi momod mesti di-update kadung ono lowongan2 anyar :salaman:

ketepeng
02-18-2011, 03:30 PM
isoen oleh ngelamar lek... :laros_ngayal:
PNS gak oleh ngelamar cak :))

yo2k
02-18-2011, 03:36 PM
PNS gak oleh ngelamar cak :))

kadung ngelamar lare wadon ulyeh koyoke yo peng ...

bento
02-18-2011, 03:44 PM
kadung ngelamar lare wadon ulyeh koyoke yo peng ...

mulo kebagleg cak Mis ikau... wes ulih panggonan wulu dom mageh golet wulu hang wes kemunir :)) katone wes heng kanti lareeeeeeeee :D =))

yo2k
02-18-2011, 03:46 PM
mulo kebagleg cak Mis ikau... wes ulih panggonan wulu dom mageh golet wulu hang wes kemunir :)) katone wes heng kanti lareeeeeeeee :D =))

ono paran ikai :hmmm:

baliant
02-18-2011, 03:53 PM
sayang di bwi wangi rek ....

yo2k
02-18-2011, 04:02 PM
sayang di bwi wangi rek ....

khan ono lapter saiki kang ... kari miber tekan wih :salaman:

baliant
02-18-2011, 04:04 PM
khan ono lapter saiki kang ... kari miber tekan wih :salaman:

sudah kerasan ndek cedak lumpur kang ....

yo2k
02-18-2011, 04:07 PM
sudah kerasan ndek cedak lumpur kang ....

oh gedigu tah kang .. yo nawi ono dulur2 riko tah, kadung biso lare banyuwangi. makne pas digu. poliwangi yo diisi lare banyuwangi

isun ikai hang hing pas yah X_X

rachmat
02-19-2011, 11:02 AM
insya Allah tahun ngarep wisudae kang....

ono lowongan kange kulo kang ning poliwangi ?

ketepeng
02-19-2011, 02:15 PM
insya Allah tahun ngarep wisudae kang....

ono lowongan kange kulo kang ning poliwangi ?


selama punya kemampuan dan kemauan untuk membangun BANYUWANGI lowongan kerja atau KErjaan di Banyuwangi pasti sangat-sangat TERBUKA kang :salaman:

selamat berburu :D

yo2k
02-21-2011, 10:24 AM
insya Allah tahun ngarep wisudae kang....

ono lowongan kange kulo kang ning poliwangi ?

Poliwangi tambah maju kang, mgkin yo taon ngarep tambah butuh tenaga2 trampil aseli Banyuwangi. Kabar-kabari UNIBA yo ugo arep pebenahan kampus-e. :salaman:

bento
02-21-2011, 12:41 PM
ono paran ikai :hmmm:

iku cak Mis (larjas) yoro ketompo cpns nong smp (wulu dom) :D

sayang di bwi wangi rek ....

bantuen mbangun apuo yuuuh... daerah e ikai :(

oh gedigu tah kang .. yo nawi ono dulur2 riko tah, kadung biso lare banyuwangi. makne pas digu. poliwangi yo diisi lare banyuwangi

isun ikai hang hing pas yah X_X
kapan riko ancene saliwang kang Yokkk... :hihi:

selama punya kemampuan dan kemauan untuk membangun BANYUWANGI lowongan kerja atau KErjaan di Banyuwangi pasti sangat-sangat TERBUKA kang :salaman:

selamat berburu :D
dengaren rodok cerdas awakmu lek :D

yo2k
02-21-2011, 12:55 PM
alhamdulilah :doa: :salaman: man larjas

pak_joyo
06-03-2011, 06:50 PM
byek wis keliwat lek...
sakjane isun kepingin dadi dosen...

sratenjogja
06-08-2011, 07:45 AM
byek, sayang isun jurusane perpustakaan, dadi heng biso daftar.. hehehee

yo2k
06-08-2011, 12:07 PM
byek, sayang isun jurusane perpustakaan, dadi heng biso daftar.. hehehee

pustakawan tah kang?, nawi ono lowongan nong kampus trs riko minat. engko hun pm wih :salaman:

baliant
06-08-2011, 12:27 PM
beh isun wes netep ndek sidoarjo lek isun ndek banyuwangi gelem iki mangstab

yo2k
06-08-2011, 12:41 PM
beh isun wes netep ndek sidoarjo lek isun ndek banyuwangi gelem iki mangstab

riko khan wis netep man baliant, ayo ngajak dulur2 laros hang durung netep. makne podo makmur kaber laros :salaman:

masnawie
06-08-2011, 04:15 PM
isun gelem kang, tp ojo dosen....

yo2k
06-09-2011, 11:07 AM
isun gelem kang, tp ojo dosen....

kadung ono yah kang, biasane ono kanggo teknisi komp. :salaman:

masnawie
06-10-2011, 07:18 AM
iyo wes man :salaman:

cakanam
01-15-2012, 07:45 AM
Kang admin/yo2k, Labanasem iku moso mlebu Kecamatan Rogojampi, tp mlebu Kec. KABAT.

yo2k
01-16-2012, 11:51 AM
Kang admin/yo2k, Labanasem iku moso mlebu Kecamatan Rogojampi, tp mlebu Kec. KABAT.

:salaman: isun sabene iko cuman copas teko sms-e wong poliwangi, kang

yo2k
02-27-2012, 11:18 AM
mugo kanggo hang nong lokal banyuwangi biso lsg nong tekape (soale ditutup dino ikai) :

Rekruitmen Teknisi Teknik Informatika, Tenaga Keamanan dan Staf Administrasi
Politeknik Banyuwangi

Teknisi
• Pendidikan terakhir D3 Teknik Informatika/Teknik Komputer & Jaringan/Elektro

• Umur tidak lebih dari 35 tahun pada bulan Juli 2012

• IPK minimum 2.75 (skala 4) atau minimum 3,44 (skala 5)

• Diutamakan telah mempunyai pengalaman dibidangnya minimum 2 tahun

Tenaga Keamanan

• Pendidikan terakhir SMK/SMA/MA

Staff Administrasi

• Pendidikan terakhir SMK/SMA/MA

• Umur tidak lebih dari 35 tahun pada bulan Juli 2012

• Diutamakan telah mempunyai pengalaman dibidangnya minimum 2 tahun

lebih lengkap langsung : sumber (http://poliwangi.ac.id/index.php/pengumuman/88-lowongan)

MinakJinggo
02-27-2012, 11:39 AM
klo ada mata kuliah "internet marketing & bisnis online" saya daptar dosen nya ya kang :D

yo2k
02-27-2012, 11:44 AM
klo ada mata kuliah "internet marketing & bisnis online" saya daptar dosen nya ya kang :D

nanti di omongkan ke pak direkturnyam bagus itu untuk modal bekerja. tapi gmana ya, saya bukan orang poliwangi ini :hihi:

masnawie
02-27-2012, 01:05 PM
interview ne biso online tah kang :D, isun nak daptar weh... gelem isun dadi tukang serpis...
uang lauk pauk e hang penting rodo cocok... :salaman:

yo2k
02-27-2012, 01:15 PM
interview ne biso online tah kang :D, isun nak daptar weh... gelem isun dadi tukang serpis...
uang lauk pauk e hang penting rodo cocok... :salaman:

nak takon hulung yah kang, nong poliwangi opo wis iso teleconference kanggo interview :hihi:
sakjane poliwangi lagi butuh2 uwong IT kang, winginane mari masang lemari2 koyo panggon riko digu wih
opo maning teknisi-ne malah kabur nong jakarta (nglirik byangsonk) :redface:

Dio
02-27-2012, 07:48 PM
lak saumpama q ngeniki....pengalam kerja di bagian maintance komputer selama satu tahun...trus saiki kuliah(jane mulo kasep) sek semester siji.....nilai semester siji biso di bandingkan.....opo iso nglamar to kang

bento
02-27-2012, 08:28 PM
nak takon hulung yah kang, nong poliwangi opo wis iso teleconference kanggo interview :hihi:
sakjane poliwangi lagi butuh2 uwong IT kang, winginane mari masang lemari2 koyo panggon riko digu wih
opo maning teknisi-ne malah kabur nong jakarta (nglirik byangsonk) :redface:

ulan ngarep wes nang bandung kang
:D


lak saumpama q ngeniki....pengalam kerja di bagian maintance komputer selama satu tahun...trus saiki kuliah(jane mulo kasep) sek semester siji.....nilai semester siji biso di bandingkan.....opo iso nglamar to kang

iso ae ngelamar pacarmu.. yaa :D

masnawie
02-28-2012, 11:37 AM
piye man yoyok.... biso tah osing :D,

kadung biso makaryo ning bwi kan iso nyambi ngramut iwak nila ning umah... X_X

hing mikiri macet maning weeeh... ngelaaaauuuwwwww

yo2k
02-28-2012, 11:44 AM
piye man yoyok.... biso tah osing :D,

kadung biso makaryo ning bwi kan iso nyambi ngramut iwak nila ning umah... X_X

hing mikiri macet maning weeeh... ngelaaaauuuTo view links or images in this forum your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. hun takokaken hulung kang, nong konco uwong poliwangi
konco ikai kepala pusat komputer digu wih, nawi iso yah :doa:

bento
02-28-2012, 02:42 PM
piye man yoyok.... biso tah osing :D,

kadung biso makaryo ning bwi kan iso nyambi ngramut iwak nila ning umah... X_X

hing mikiri macet maning weeeh... ngelaaaauuuTo view links or images in this forum your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. kohhh.. molai nggacahhhh.. :))

Dio
02-28-2012, 07:54 PM
q kok gak di jawab seh....:((

h451m
02-28-2012, 09:41 PM
kang...
isun magih biso ngirim lamaran tah osing yo kang...:distress:

bento
02-29-2012, 08:04 AM
q kok gak di jawab seh....:((

apane sing gak dijawab dio?? nak kunu kan wes enek persyaratane toh?? minimal D3 brarti lak sik kuliah ya mesti ae ndak oleh.. opo maneh sik smester 1 - 2.. brarti sing digawe ya ijasah SMAne.. LOGIKANE kan koyo ngunu to..


kang...
isun magih biso ngirim lamaran tah osing yo kang...:distress:

kirim ae kang.. menowo sik nutut.. tapi nong informasine paling lambat tanggal 27 februari 2012 ( sumber (http://poliwangi.ac.id/index.php/pengumuman/88-lowongan) )

yo2k
02-29-2012, 11:38 AM
^
^
^

nah, ikau wis dijawab ambi uwong poliwangi dhewek. nak :ngacir: wih

masnawie
02-29-2012, 01:57 PM
^
^
^

nah, ikau wis dijawab ambi uwong poliwangi dhewek. nak :ngacir: wih

trs klendi kang isun... wes di takokaken tah X_X :D

yo2k
02-29-2012, 02:02 PM
trs klendi kang isun... wes di takokaken tah X_X :D

uwis kang, jarene kudu nong tekape kadung ujian. aturan maine digu. :salaman:

masnawie
02-29-2012, 05:55 PM
cubo pas isun mudik bwi... isun gelem berpartisipasi kang...

maret Insyaa Allah mulih..... :ngacir:

laroscungking
02-29-2012, 06:28 PM
cubo pas isun mudik bwi... isun gelem berpartisipasi kang...

maret Insyaa Allah mulih..... :ngacir:

wih, arep beranak pinak nang banyuwangi koyone ikai :hmmm:
tapi iku 'cubo' <~~ paran maksude =))

masnawie
02-29-2012, 06:48 PM
wih, arep beranak pinak nang banyuwangi koyone ikai :hmmm:
tapi iku 'cubo' <~~ paran maksude =))

iku dudu cubo lelembut kang :D

yo2k
03-01-2012, 10:39 AM
cubo pas isun mudik bwi... isun gelem berpartisipasi kang...

maret Insyaa Allah mulih..... :ngacir:

nawi ono bulan maret hun kabar2 wih :salaman:

cubo ikau kromo inggil-e coba tah ???? :ngacir: =))

bento
03-03-2012, 05:34 AM
nawi ono bulan maret hun kabar2 wih :salaman:

cubo ikau kromo inggil-e coba tah ???? :ngacir: =))

walaaaaaaah.. heng biso panen jeruk maning isun ikai :)) pindah mbandung wessssssss :D

Wid_
05-31-2012, 10:38 AM
wih... aku malah gak ngerti :))

peno neng mburi mad...

lhaaa isun hang neng ngarep byaen br ngerti ikai..

wkwkwkwkwkwkw :P

yo2k
05-31-2012, 01:18 PM
peno neng mburi mad...

lhaaa isun hang neng ngarep byaen br ngerti ikai..

wkwkwkwkwkwkw :P

nah pas ikai, dilanjut byaen wih nawi ono info2 kanggo dulur2 laros :salaman: